1 de des. 2014

BENVINGUDA - Beneficis de les essències florals en l'embaràs

Benvinguts a la primera estona de CEL,


Avui inauguro el blog amb una gran il·lusió! La seva creació és fruit d'un projecte ple de vida, implicació i amor, que ha estat gestant-se durant gairebé 8 mesos, el mateix temps que dia a dia una petita personeta està creixent dins meu: La meva filla Ènia.

Durant tots aquests mesos, hem recorregut juntes un camí ple d'aprenentatges, experiències  i emocions acompanyades de les essències florals. Un camí que ha estat únic i irrepetible, un camí que queda poc per arribar al seu final, i ara que s'aproxima el moment més esperat, puc assegurar que m'ha permès obrir la consciència a nous horitzons fins aleshores desconeguts per a mi com a persona i com a dona.

A totes aquelles que ja sou mares, esteu pensant en ser-ho en un futur, o simplement estigueu interessades en saber com ens poden ajudar les flors durant l'embaràs, us en parlaré avui en aquest primer post.

Les que ja sou seguidores de la revista MUM'S mgz el podreu llegir detingudament junt a altres interessantíssims artilces. Us animo a que si encara no la coneixeu, hi entreu i us deixeu dur per l'infinitat de informació que hi trobareu. Darrere d'aquesta revista hi ha la Laura, una màgnifica mare i professional que va decidir ser valenta i emprendre un gran projecte que mes rere mes ens segueix sorprenent i ens encanta!



---------------------------------------------------------

Revista mum's mgz

Edició Desembre 2014 num.13


L'embaràs acostuma a ser una de les etapes de la vida de la dona on s'experimenten importants canvis tant a nivell físic, psíquic i emocional que poden passar per estats ben diversos: dubtes, pors, irritabilitatmalestarcansament, entre molts d'altres. Controlar aquests canvis i adaptar-s'hi de forma suau i equilibrada, es un pas indispensable per poder aconseguir un embaràs saludable i tranquil.

Les Flors de Bach són una eina molt valuosa per acompanyar-nos en aquest procés. Ens aportaran el benestar i l'equilibri necessaris per poder viure i gaudir d'aquesta etapa de forma serena, calmada i conscient.

Les essències florals no només són un remei dirigit per a les embarassades. Hi ha flors per a tota la família i per a cada situació de desequilibri que es pugui generar durant aquest període d'adaptació entre els membres del nucli familiar. 



LES FLORS MÉS UTILITZADES:

Entre les flors més comuns que s'acostumen a utilitzar durant l'embaràs, podem trobar:

Walnutuna flor molt adequada per acompanyar-nos durant els nou mesos de gestació. Ens ajudarà a estabilitzar-nos i adaptar-nos a els canvis físics, emocionals i psíquics que s'aniran produint al llarg de tot l'embaràs.
Mimulus ens ajudarà a moderar i superar les pors concretes de la futura mare: por al part, a la lactància, a la nova vida amb el nadó, a l'afectació de relació amb la parella, etc. 
Crab Apple  ens permetrà atenuar els vòmits i les nàusees tant molestes durant el primer trimestre. 
Olive a millorar el cansament, l' esgotament físic i mals d'esquena. 
Aspen davant de situacions d'angoixa, pors indefinides, malsons i dificultat per dormir. 
Cherry Plum per a la sensació de descontrol de la situació i evitar menjar de forma compulsiva.
Impatients per ajudar-nos a relaxar-nos i estar pacients últims mesos esperant l'arribada del nadó.

L'ACOMPANYAMENT

A banda de les flors més utilitzades, hi ha una gran varietat d' aspectes sobre l'historia personal de cada pacient que són de vital importància a l'hora d'acompanyar  a la dona durant el seu embaràs.
El procés d'acompanyament es realitza a través del que coneixem com a teràpia floral: sessions individuals on pacient i l'especialista floral treballen la gestió de les pors, dubtes i confusions ens les que es troba la persona en un moment determinat.
El terapeuta farà una valoració detallada del cas per tal de facilitar la gestió  i integració de les emocions  des del respecte, la calma i la proximitat necessàries en un procés tant dolç com es el SEU embaràs.


---------------------------------------------------------

I fins aqui el primer post.

Davant de qualsevol dubte que tingueu o us pugui sorgir, podeu enviar-me un mail a la meva direcció de correu electrònic: info.terapiesmarionafeliu@gmail.com i estaré encantada de poder-vos ajudar!

Fins la PROPERA estona de CEL!

Petons!!!




4 comentaris:

  1. Hola preciosa, sóc l'Elisenda!

    Saps que m'ha fet molta il•lusió està llegint la revista i veure de sobte: Mariona Feliu!!!!!! Fantàstic!! Et desitjo tota la sort del món i ja saps que sempre t’estaré agraïda de tot el que em vas ajudar. Un fort petó guapa!!!!

    ResponElimina
  2. Hola bonica!!!
    Moltíssimes gràcies!!!
    Espero que estiguis gaudint de la teva merescuda nova etapa!!
    M'ha fet molta il.lusió que hagis pogut llegir l'article.
    T'envio un petó gegant i una forta abraçada!!!

    ResponElimina
  3. M'encanten totes i cada una de les estones de cel que hem viscut plegades, i totes aquelles que tot i no viure-les plegades les hem pogut compartir igualment, en tenir els nostres grans moments per explicar-nos-les!
    Visca els nostres dijous o els divendres! Celebro poder compartir amb tu cada setmana una estoneta de cel! La nostra estona de cel! La del divendres passat va ser inoblidable, de les últimes que podrem gaudir abans que arribi la petita Ènia, la qual, podem dir amb tota seguretat, que serà l'estona de cel per excel·lència!
    Gràcies per brindar-me l'honor de rebre la primera revista amb la teva primera inclusió! Una gran alegria!

    Nineta dolça, enhorabona per aquesta nova creació, on tots serem afortunats de poder seguir les grans estones de cel que ens brindaràs a través de la xarxa... Ja espero el pròxim post o entrada amb impaciència!
    Endavant petitona meva! Fes créixer aquest projecte amb tota la teva saviesa,creativitat i dolçor que tant et caracteritza!

    Ens veiem next week! T'envio una abraçada d'aquelles triples, amb panxota pel mig... abraçada a 3....

    La teva Roseta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carinyet meu!! Gràcies de tot cor per aquest escrit tant especial i tant teu...
      Amb el pas dels anys te'n adones que amb certes persones que es s'han creuat al llarg del teu camí has creat un vincle especial i únic, quan després de compartir una estona al seu costat, marxes amb la motxilla carregada de energia positiva i amb la sensació més gratificant al meu entendre: sentir-se lliure de prejudicis. I tu, sempre em fas sentir així.

      M'encanten les nostres "estones de CEL", on les nostres llargues estones filosofant sobre la vida, sempre van acompanyades de riures i de conclusions on la part positiva de les coses pren força i sentit.

      Gràcies per fer-me sentir tant a gust al teu costat, per escoltar-me sempre desde el cor i per regalar-me el teu amor incondicional!

      La petita Ènia i jo t'enviem un sac ple d'amor junt a una d'aquelles abraçades plenes d'energia que tant ens agraden!

      T'estimem molt!!!




      Elimina